Duellspillet El Teide (Cock Fighting)

Under en vennetur i 2012 til den vakre ferieøya Tenerife traff vi ei jente som satt alene på et utested og så relativt trist ut. Under armen hadde hun tidenes største hudfargede oppblåsbare fallos-symbol. Nysgjerrige som få (i de sene nattetimer) ville vi høres historien bak dette merkelige oppsynet. Alt den mystiske frøkenen gav oss var et trist blikk før hun la det oppblåsbare lemmet i armene våre og forsvant ut i nattemørket. Der og da ble det tatt en meget veloverveiet beslutning om at vår nye oppblåsbare venn skulle bli vår feriemaskot. Dette fikk en av våre mer «ordentlige» kompiser merke morgenen etter da han uforvarende våknet med tidenes største morgenbrød ved siden av seg under dyna.
Dagen etter ble vår nye bestevenn med oss på fjelltur der han under en uhøtidelig dåp ble oppkalt etter øya’s eneste aktive vulkan, El Teide! Resten av ferien hang vi sammen som erteris i tykt og tynt og hadde mang en morsom stund sammen i ferieparadiset. Beklageligvis gikk piffen ut av El Teide i en badeulykke i Danmark sommeren etter da han uforvarende ble benyttet som badeleke under en fest i et innendørs svømmebaseng (R.I.P).
Mange år gikk og sorgen og minnet om El Teide ble stadig svakere. Så en en vakker solfylt vårdag i 2017 dukket brødrene til El Teide opp i partyspillet cock-fighting hos Coolstuff. Plutselig stod det krystallklart for oss hvorfor den mystiske jenta på baren i Tenerife hadde vært så trist…hun hadde tapt så det sang i Duellspillet El Teide Cock Fighting!

  • Utfordre vennene til duell med gigantiske oppblåsbare fallos!
  • Forsøk å slå av motstanderens storhet fra borrelåsfestet før du selv mister lemmet!
  • Perfekt spill til jobbavslutning, utdrikningslag og andre fester
  • To oppblåsbare lem med borrelåsfeste følger med
  • Mål i oppblåst tilstand: lengde cirka 60 cm, diameter 16 cm
  • Justerbart belte: 85–97 cm
  • Pris: 149,-

 

 
Duellspillet El Teide Cock Fighting
 
Duellspillet El Teide Cock Fighting
 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail