Guldkannan vannkanne – Årets verste gaveidé

Dette er den eneste gaven du ALDRI må gi til din svigermor! Aldri noensinne!!! Vi garanterer årevis med dårlig stemning og sviger-trøbbel om du skulle falle for fristelsen. Så bare ikke gjør det!
Kan du se for deg svigerdragen sitte bak hekken og gjemme seg mens hun fyller Guldkannan? Nervøst speidende rundt for å sjekke om hun blir oppdaget av de nysgjerrige blikkene til naboen over veien. Ingen ved sine fulle fem ville brukt denne vannkannen i nærheten av siviliserte tettbygde strøk. Vi kårer den dermed til årets verste og mest ubrukelige gaveidé. Selv ikke løftet om kortreist økologisk plantegjødsel og evig grønne planter kan forsvare å kjøpe Guldkannan.
Den eneste som kanskje, muligens, kunne fortjent denne gaven er hun kjipe venninna som alltid tvinger deg til å spise økologisk vegganmat når dere skal møtes på kafé. Hun som alltid prater om kortreiste økologiske greier og gir deg bebreidende blikk om du nevner Starbucks eller McDonald’s. Ja akkurat hun kunne muligens fortjent den i gave!
 

Tekniske spesifikasjoner

  • Bruk vannkannen som potte, og vann blomstene med næringsrikt gjødselvann
  • Guldkannan er utformet av Åsa Lövberg fra Sverige
  • Maksimal belastning: 150 kg
  • Rommer 10 liter
  • Pris 695 kr

Flytende hengekøye
 

 
Guldkannan vannkanne økologisk gjødsel
Guldkannan vannkanne økologisk gjødsel
Guldkannan vannkanne økologisk gjødsel
 

OBS! Siden kan inneholde spor av annonselenker.
www.geekpit.no | din leverandør av markedets mest famøse gadgets.
 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail