Luksus badebalje for voksne

Drømmer du også om å avrunde en hektisk sommerdag med en avslappende tur i boblebadet? Beundre hvordan boblene i det lange stettglasset stiger til overflaten og kjenne den berusende lukten av musserende vin blande seg med bølgeskvulp og solnedgang.
Det er et fåtall som har boblebad på terrassen eller på hytta, og uheldigvis ser det ikke ut til at feriepengene strekker til i år heller. Nå kan du få det nest beste med denne luksus badebaljen for voksne. Den kommer i 9 ulike freshe fargekombinasjoner slik at du kan matche den med exteriøret på uteplassen. Og hvorfor ikke bruke den innendørs på vinterhalvåret dersom du ellers bare har dusjmuligheter i leiligheten? Dette blir garantert sommerens must-have-gadget så pass på å bestille før lageret er tomt. Trykk på linken under for å se flere bilder og for å lese produktanmeldelser av voksenbadebaljen.

Tekniske spesifikasjoner for voksenbadebaljen

 • Praktisk luksus badebalje for balkongen eller terrassen på hytta
 • Badebaljen leveres i 9 spennende farger
 • Kan kjøpes i rosa, hvit, sort, blå, gul, grønn, lilla, cerise og oransje
 • Perfekt erstatning for badekar på små bad
 • Rommer ca. 200 liter vann
 • Praktiske håndtak gjør at baljen er lett å flytte
 • Badebaljen for voksne passer for personer opp til 185 cm
 • Kurv til oppbevaring av sjampo eller skrubb
 • Vekt 5 kg
 • Laget av bestandig polypropenplast
 • Plasten er farget gjennom slik at fargen på badebaljen aldri flasser av
 • Gratis frakt
 • Pris: trykk på linken under for å sjekke dagens pris

 

 
Luksus badebalje for voksne
 
Luksus badebalje for voksne
 
Luksus badebalje for voksne
 

Hvordan tappe vannet ut av badebaljen for voksne?


Med kapasitet på 200 liter blir badebaljen for voksne ganske tung når den er full av vann. Heldigvis kommer badebaljen med egen «sluk» og avløpsslange for å tappe ut vannet når du er ferdig med å nyte et avslappende kveldsbad. Du kan derfor plassere badebaljen et stykke unna sluken på badet eller kanten på takbalkongen. Hvis du er av den litt hendige typen kan du forlenge avløpsslangen ved å skjøte på en bit hageslange eller lignende.

Badebaljen leveres i 9 ulike freshe farger


Badebaljen for voksne kan kjøpes i en rekke ulike farger slik at den passer inn med interiøret på badet i din bolig. Du får plastbadebaljen for voksne i fargene rosa, hvit, sort, blå, gul, grønn, lilla, cerise og oransje. Badebaljen er formstøpt i farget plast slik at fargen ikke flasser av dersom den får litt riper eller skraper. Fargen holder seg derfor like fin år etter år uten å falme, dersom den ikke utsettes for uv-stråling over lengere perioder. En kan altså fint ha den ute på terrasen på hytta eller på takterrassen når en bruker den, men ikke la den stå ute eksponert for vær og vind når den ikke er i bruk.
 
Luksus badebalje for voksne
 
Leveres voksenbadebaljen med holder for vinglasset?

Ja, voksenbadebaljen leveres med en egen liten korg du kan henge på siden. Denne er primært tiltenkt shampo, balsam og lignende, men kan selvsagt også benyttes til vinglass eller champagneglass. Bare pass på at glasset står stødig så du slipper at glasset velter og knuses mot de harde marmorflisene på badet.
 

 
Liker du å slappe av i vannet? Sjekk ut flytende vann hengekøye.
 
OBS! Siden kan inneholde spor av annonselenker.
www.geekpit.no | din leverandør av markedets mest famøse gadgets.
 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail