Toy Train In A Tin – Miniatyr Togsett

Nok en grå og trist dag på jobb. Det eneste som skiller denne dagen fra rekken av bleke kopier er den nye røde matboksen som skinner mot deg fra kanten av skrivebordet. Du sender varme tanker til kona som alltid sørger for et lite kulinarisk lyspunkt i løpet av arbeidsdagen. I dag mistenker du imidlertid at det er tørre hjemmelagde knekkebrød på menyen siden matboksen virket mistenkelig lett…
Lokomotivet glitrer mot deg når du åpner lokket på matboksen ved lunsjtider. En ivrig kollega river halvparten av skinnene ut av hendene dine og begynner monteringen, mens tredjemann gjennomsøker kontorlandskapet på leting etter et AA batteri. Denne dagen blir det utvidet lunsjpause og kontorsjefen kan ikke skjønne hvorfor den trådløse musa plutselig er tom for batterier.

Miniatyr modelljernbane leveres i retroinspirert tinnboks. Da vi testet dette togsettet ble vi overrasket over hvor enkelt det var å montere skinnene, og hvor mye kraft det var i det lille lokomotivet når vi koblet på godsvognene og lot det tøffe av gårde. Du trenger kun ett standard AA batteri så har du din egen lille modelljernbane på bare 5 minutter. Dette er den perfekt gave til gutter i alle aldre! Du finner togsettet hos Teknik Magasinet ved å følge linken under.

  • Miniatyr lokomotiv med 3 vogner
  • 12 stykk skinnedeler
  • Leveres i en retroinspirert metallboks
  • Bruker 1 stykk AA batteri
  • Perfekt som gave
  • Pris 169,99 kr


Toy Train In A Tin
 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail